El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella informa que el dilluns 8 d’abril s’iniciaran els cursos i tallers de gent gran del tercer trimestre de l’agenda 2012-2013, d’una durada de 10 properes setmanes, i que clouran el 14 de juny.

Els cursos i tallers que proposa la Conselleria de Social del Comú d’Andorra la Vella van adreçats específicament a persones de la Parròquia, de més de 60 anys, que vulguin mantenir-se en bona forma tant mentalment com física i que desitgin emprar l’expressió mitjançant la cultura i l’art.

El Departament de Social, a través del Servei Gent Gran Activa, organitza i proposa per a aquest tercer trimestre 14 cursos i tallers.

S’ofereix cursos d’Informàtica en 3 nivells: bàsic, mitjà i avançat i 2 cursos de Gimnàstica a l’Aigua: nivell mitjà i nivell alt.

A més, es proposa a la gent gran de participar als tallers de Relaxació, Sardanes i Cafè Tertúlia.

També hi haurà un curs de Memòria, Txi Kung i Taitxe Txuan, Ioga, Fitness i ball de Country, així com cant coral i taller d’Art.

Obert el període d’inscripcions

Les inscripcions es poden efectuar a partir d’aquest dilluns 25 de març i fins al divendres 5 d’abril al Punt Informació Gent Gran, a l’avinguda Príncep Benlloch, 30 3er o bé trucant al número de telèfon 809685.

298 inscripcions durant el segon trimestre

A tots els cursos i tallers del segon trimestre 2012-2013 hi va haver una participació rècord de persones del col·lectiu de gent gran de la Parròquia d’Andorra la Vella, amb un total de 298 inscripcions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada