Demà comença la Trobada Empresarial al Pirineu amb més de sis-cents empresaris i vint experts

Demà dijous 6 de juny, a partir de les 15.30, comença la 30a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu amb la participació de més de sis-cents empresaris assistents i vint experts. El divendres 7 de juny, a les 9.00, el Molt Honorable president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, inaugurarà les Jornades, que el ministre de Foment en funcions del Govern espanyol, José Luis Ábalos, clausurarà el mateix dia a les 19.30.

La Trobada Empresarial al Pirineu es consolida com una de les jornades econòmiques amb més participació de Catalunya. En aquesta edició, la Trobada incorpora una APP, a la qual tots els assistents tindran accés i des d’on podran seguir totes les informacions sobre el desenvolupament de la Trobada al moment. A més, des d’aquesta plataforma, es podrà puntuar i valorar els participants, plantejar preguntes als ponents i, fins i tot, interactuar amb la resta dels professionals presents a les jornades. Amb aquesta iniciativa, la Trobada vol ser, més que mai, un espai innovador i que posa la tecnologia al servei de les persones per oferir una millor experiència, alhora que es fomenta l’actiu de la Trobada de ser un espai de relació.

Entre els empresaris i directius més rellevants que participaran a la Trobada, destaquen Ramon Folch, sòcio-ecòleg i president d’ERF (Estudi Ramon Folch & Associats SL); Antonio Garrigues Walker, president de la Fundació GARRIGUES; Ángel Pes, president de la Red Española del Pacte Mundial de Nacions Unides; Olga San Jacinto, qui ha estat directora de Google Amèrica i actualment forma part del consell assessor independent d’Evo Bank, i Luis Maria Linde, governador del Banc d’Espanya (2012-2018).

TOTES LES NOTÍCIES