Demà comença la Setmana de Jazz al Carrer d’Escaldes

Del 4 al 8 de juliol arriba un dels clàssics de la música a Escaldes-Engordany com és la Setmana de jazz al carrer que enguany celebra el seu desè aniversari i amb un tribut al padrí del Festival Internacional de Jazz d’Andorra, Tete Montoliu. Per tant, una efemèride prou important com per preparar un programa a l’alçada de l’esdeveniment, amb un cert toc d’internacionalitat artística, recordant els orígens del Festival. Es continua apostant per la veu femenina, un tret característic d’aquesta setmana de concerts. Tots els concerts són a les 19.30h a la plaça Coprínceps i gratuïts.

Per aquesta edició, es presenten dues propostes, destacant per això la de la Mathilde Toussaint, un nou valor a tenir en compte, i Txell Sust, cantant confirmada. Es presenta una proposta innovadora amb el polifacètic cantant Jordi Rabascall, que aterra al jazz provinent de la música electrònica. Es planteja com a fi de festa, per a aquesta edició especial la programació d’una Big Band amb 17 músics.

Programació:

4 juliol- Jordi Rabascall & Oriol Gonzalez : Presenten “12 to 12 quintet”, una selecció d’estàndards vocals de celebres compositors com Duke Ellington , George Gershwin… Una proposta innovadora.

5 juliol- Pep Poblet & Nito Figueras: Músics amb molt d’ofici, obrers de la música. La música és emoció i ells ho tenen clar .. La millor selecció de cançons dedicades a Elles , temes com Lucia de J.M. serrat, Michelle de The Beatles, Roxanne de The Police….

6 juliol- Shakin’All: El swing més salvatge. Shakin’All us portarà a l’univers de la música vintage, un territori a la frontera entre el Jazz , el Blues, el Rock’n Roll i el Gospel.

7 juliol- Mathile Toussaint Quartet: Mathilde Toussaint, jove cantant francesa, una veu que destil·la aromes de les grans dives del Jazz, com Sarah Vaughan, Billie Holiday…Autoritat, caràcter i emoció caracteritzen aquesta formació que toca amb entusiasme els estàndards favorits de la cantant.

8 juliol- Big Band Jazz Maresme & Txell Sust: Neix l’any 2005. Una barreja d’antics estils i compositors amb nous estils i arranjadors, temes clàssics de Count bàsie, Duke Ellington o Benny Goodman.

I l’11 de juliol al mateix escenari tenim l’ONCA bàsic- Clàudia Bardagí & Cia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.