A causa de les intenses i constants precipitacions que s’han acumulat durant la jornada d’ahir, diumenge, i avui el Comú ha activat el protocol previst per aquests casos davant d’un imminent tall en el subministrament de l’aigua: s’ha informat a la població mitjançant una compareixença davant dels mitjans de comunicació, les xarxes socials, la base de dades del Comú amb els hotels i establiments de la parròquia, la web comunal i altres suports del comunals. Capesa ha efectuat al voltant de les tres de la tarda un tall en el subministrament del servei d’aigua perquè els nivells de terbolesa es trobaven per sobre del límit permès.

També s’ha informat degudament als centres escolars de la parròquia i al ministeri d’Educació. i demà al matí es procedirà a distribuir garrafes d’aigua per al consum. Paral·lelament, a partir de les 11 del matí, i al prat Gran, també està previst que la corporació distribueixi aigua a la població.

Els tècnics i operaris de Capesa estan treballant intensament i tenen la previsió de treballar durant tota la nit a la captació i a l’ETAP perquè quan baixin els nivells de terbolesa es pugui omplir el dipòsit de nou i restablir el subministrament demà al matí. En aquest sentit, cal assenyalar que una vegada es restableixi el servei, l’aigua no serà apta per al consum humà perquè cal esperar els resultats de les analítiques.

El Comú està en tot moment en contacte amb el ministeri de Salut.

Per a més informació les ciutadanes i ciutadans es poden posar en contacte amb el Comú d’Escaldes-Engordany al 890890 o amb Capesa al 802900. Des del comú també es recordar que les persones interessades en rebre informació actualitzada ens poden facilitar el seu número de mòbil per rebre missatges sobre la situació mitjançant el següent enllaç: http://www.e-e.ad/index.php/2015-12-14-15-00-12/sms.

Text: Comú Escaldes-Engordany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada