Del Rio i Grioche obriran el Festival Olímpic de la Joventut Europea

Gina del Rio
Gina del Rio. Foto: FAE

Aquest dilluns 21 de març comença la setmana de competició del Festival Olímpic d’Hivern de la Joventut Europea que acollirà la ciutat finlandesa de Vuokatti fins al pròxim 24 de març. A la cita esportiva, la delegació andorrana compta amb quatre esportistes de la FAE: els fondistes Gina del Rio i Quim Grioche, i els esquiadors d’alpí Lluís Torres i Íria Medina.

L’esquí de fons serà la primera disciplina amb presència andorrana. Gina del Rio i Quim Grioche entraran en competició des del dilluns 21. Aquest dia es disputen els 10 km patinadors amb 10 km en homes i 7,5 km en dones. Continuarà la competició dimarts amb clàssic: 7,5 km per als homes i 5 km per a les dones. Després d’un dia de descans, el dijous es tancarà la competició amb les curses sprint (1,5 km els homes, 1,2 km les dones), primer amb les qualificacions i després amb les finals.

En alpí, tant Íria Medina com Lluís Torres competiran a totes les curses, a excepció del Team Paral·lel. La competició començarà el dimarts dia 22 amb l’eslàlom femení i masculí, mentre que continuarà fins al divendres 25, primer amb les qualificacions del paral·lel individual femení i masculí, i després amb les finals del paral·lel del divendres. L’únic cursa sense participació andorrana, serà el Team Paral·lel del dijous 24.

TOTES LES NOTÍCIES