Horòscop del 2 al 8 d’agost



Àries
del 21 de març
al 20 d’abril
Haureu d’anar molt en compte, sobretot, amb el tema dels diners que sembla que perdeu una mica el control i això fa que hi hagi despeses innecessàries que us poden atabalar més del normal, sobretot, si van lligades a coses relacionades amb amistats, allò de sortir a sopar mes del que feu normalment i coses d’aquestes, el millor és que les coses us sortiran com vosaltres desitgeu sense massa esforç.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
No hi haurà manera de fer-vos callar i és que heu d’explicar tot el que us passa amb pèls i senyals i això pot arribar a ser una mica pesat pel qui us escolta, mireu de mesurar els detalls, que no està de més ser un pèl reservat. Per cert, tindreu molt bon rotllo amb la parella, ja ho podeu aprofitar per passar-ho bé i si no teniu parella ja en podeu buscar que la cosa està bé per fer-ho, si en voleu, és clar.

 

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Hi ha forces ganes de canviar el vostre aspecte personal, allò d’anar a la perruqueria, està mes pendent de la roba que es porta, bé aquelles coses amb les que no us fixeu massa sovint però que al llarg d’aquests dies sembla que us està donant algun maldecap, però no cal patir, és millor que us renoveu una mica i que també us espavileu per fer neteja a casa que també s’ha de treure allò que no serveix.

 

 

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Hi ha ganes de posar seny i d’estabilitzar les vostres emocions, el camp de la parella serà el que us portarà més de cap, ara bé no pas com per no pensar amb res més ja que tindreu la facilitat de despistar-vos amb tot i el seny serà un pensament però no una realitat, al menys de moment i què voleu que us digui us heu d’agafar les coses amb alegria i deixar marge que deixar-vos anar de tant en tant.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Potser tindreu la tendència a estar més seriosos que de costum, però és perquè us plantegeu o si més no us concentreu en arreglar petits problemes familiars que, en principi, no són res de l’altre món, però us pessigollegen i s’han de solucionar. El millor que tindreu serà que els amics us faran divertir força i us donaran idees per solucionar els vostres maldecaps, o sigui que ja ho sabeu a sortir per aclarir.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Hi haurà molta activitat per vosaltres aquests dies, sobretot, en relació amb els pares i no és pas per fer-vos crits si no que tindran molt d’interès en vosaltres, per les vostres coses i pel que us preocupa i us agrada. Això ja va bé, però, de vegades és una mica carregós, però heu de tenir paciència que ells ho fan amb molt bona fe i de molt bon rotllo. També podeu fer algun amic molt especial.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
La cosa serà força divertida per vosaltres ja que res no serà el que ha de ser i tot girarà en funció del que us ve de sorpresa, per tant, alegria i, sobretot, paciència, el millor que podeu fer aquests dies és no esperar res concret perquè sortirà el que no us penseu ni de bon tros. El millor tema serà el de la parella i el vostre tema sexual que estarà més revolucionat que de costum de ben segur.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Tot i que arribeu de vacances sembla que el vostre cap encara no sap què ha passat i us costa molt posar-vos les piles per fer les coses, i no és pas que tingueu mandra, sols és que us costa agafar concentració, és allò que diguem popularment que estareu a la parra. De fet, no és pas cap problema mentre tot vagi funcionant igual, i encara podríem dir que de vegades és bo i tot somiar truites.

 

 

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Seran moltes les coses que us passaran pel cap però tampoc fareu cap moviment per moure ben res i és que el vostre passotisme serà impressionant, d’allò que tant se us en dóna tot i que només aneu a la vostra i sense problemes. Jo no hi tinc res a dir, ara bé, passar gaire de les coses de vegades pot crear problemes. Aneu amb compte amb la parella que la teniu una mica abandonada i no és bo.

 

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
A vosaltres tot us sortirà bé i és fàcil que pugueu convèncer a algú d’una cosa que fa temps que rondeu. I és que tindreu facilitat de convicció i una força de paraula impressionant, només cal que la feu servir correctament i la cosa pot deixar-vos sorpresos a vosaltres mateixos i tot. Els amics formaran part de la vida d’una manera molt intensa aquests dies i cal que ho tingueu amb compte per bé.

 

 

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Tindreu molta il·lusió per les coses i no us farà res que l’altre gent no hi estigui d’acord, fareu el que us sembli i us quedareu tant amples i amb un bon somriure a la cara que farà estar content a tothom, o sigui que ja ho sabeu, heu de sembrar bon rotllo a tot bitxo vivent. Només m’haureu d’anar en compte amb els excessos de menjar que seran molt propensos aquests dies i us poden fer mal.

 

 

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Vosaltres no estareu de punyetes i si hi ha alguna cosa que no us agrada la deixareu anar més de pressa que el vent, però heu d’anar una mica al lloro que segons el que digueu potser algú se us enfada i la veritat és que no cal. Per altra banda, heu de tenir amb compte que necessitareu d’algú aviat i cal que sigueu una mica correctes, i si no quan demaneu la resposta de ben segur serà una negativa clara.

 

 

 

TOTES LES NOTÍCIES