El Govern fa pública la convocatòria dels exàmens oficials de llengua catalana dels nivells A1, A2, B1, B2, C1 i C2 i del nivell bàsic de ciències històriques i socials andorranes, que tindran lloc entre el 13 i el 16 de juny.

Les inscripcions es podran realitzar del 17 al 31 de maig, ambdós dies inclosos, al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern, o a través del web www.e-tramits.ad. El preu de la inscripció és de 17,15 euros.

Les proves orals i escrites dels nivells A1 i A2 tindran lloc el 13 de juny, les dels nivells B1, B2 i C1 el 16 de juny, i les de C2 els dies 14 i 15 de juny.

Pel que fa als exàmens del nivell bàsic de ciències històriques i socials andorranes, seran el 16 de juny. La prova avaluarà les capacitats d’identificació de l’examinand en els àmbits de l’art, l’economia, la geografia, la història, les institucions i la població andorrana.

Els exàmens dels nivells A1, A2 i C2 tindran lloc al Centre de Català, d’Escaldes-Engordany, i els exàmens dels nivells B1, B2, C1 i de ciències històriques i socials
andorranes es faran al Centre de Formació d’Aixovall.

A les proves es poden presentar les persones majors de setze anys en el moment que tinguin lloc els exàmens, independentment de la nacionalitat, residents o no residents al Principat.

Els resultats es podran consultar el 26 de juny a la pàgina web www.educacio.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada