cuina

Per decorar cuines poc espaioses cal fer servir la imaginació i el sentit pràctic. El primer a tenir en compte perquè una cuina petita sembli més ample és necessari tenir cura de la seva il·luminació, tant natural com artificial.

És convenient comptar amb finestres, cel oberts, etc., que permetin l’entrada de llum natural a l’interior de la cuina. A més, cal disposar de llum artificial distribuïda de manera que no quedin racons foscos i evitant que es creïn ombres.

La llum artificial ha d’estar formada per llums blanques, evitant les llums tènues perquè acostumen a crear zones d’ombres. El més adequat per a aquestes estances és que escolliu llums intenses per il·luminar les zones de treball, sobretot on es preparen i cuinen els aliments.

Aquest tipus de llum no només ajuda al fet que la cuina sembli més ampla visualment, sinó que a més fa que a l’hora de treballar en aquesta les tasques es facin d’una manera més còmoda.

Quant als revestiments de parets, terra i mobles, una molt bona opció per augmentar la sensació d’amplitud a la cuina és la utilització de colors clars, en la gamma del blanc, per exemple.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada