Decorar amb motllures

Decoració amb motllures
Decoració amb motllures (Istock.com)

Sigui com sigui la decoració de la nostra llar, amb motllures mostra un aspecte diferent, més elegant, que distingeix els espais i els enriqueix. Amb elles, encara que la decoració sigui senzilla, les habitacions adquireixen un aire espectacular.

Per a aconseguir un bon resultat, has de tenir en compte factors com la proporció de l’espai. Si els teus sostres són alts, admetran motllures amples i decorades; però si són baixos, van millor les motllures rectes, estretes i senzilles. Amb les parets és similar. No té sentit decorar profusament amb motllures les parets d’una habitació petita. El millor és deixar aquests elements per a espais amplis i esplaiats.

Si tens una estança àmplia amb suficient espai, pots posar en pràctica un munt d’idees. Pots utilitzar, per exemple, motllures de diferents gruixos creant rectangles o utilitzar els plafons dels llums de sostre.

Amb el color també podràs jugar molt, ja que encara que solen ser blanques, pots pintar-les del color de les parets o de tonalitats més o menys fosques i intenses. D’aquesta manera, les possibilitats decoratives es multipliquen fins a l’infinit.

 

Per Tot Sant Cugat
Font: Decoracion2.com

TOTES LES NOTÍCIES