cortines

Un error que es comet sovint és voler col·locar el mateix tipus de cortines a tota la casa, i és que, com que els mobles i la decoració de cada estança són diferents, cada cortina de cada estança ha d’anar d’acord amb això. 

És important que els dissenys de les cortines combinin amb la decoració, amb els mobles i amb l’estil de l’habitació. Així, per exemple, si teniu les parets del dormitori empaperades, una bona idea és aconseguir unes cortines que tinguin el mateix disseny. 

Si voleu que a la vostra habitació hi entri suficient claror, convé que instal·leu cortines de teles fines, perquè deixaran passar la llum i a més aportaran una imatge molt romàntica. A més, si les cortines tenen dissenys amb ratlles verticals semblarà que les parets són més llargues.

Per poder aprofitar més la llum natural durant el dia, podeu lligar les cortines de les finestres amb accessoris específics.

També podeu utilitzar dues cortines en la mateixa finestra, que combinin amb la resta de l’estança: una transparent o de tela més prima i una altra de més gruixuda.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada