Decorant el capçal del llit

Una  forma ràpida i econòmica de renovar l’estil de la nostra habitació és estrenar un capçal de llit. 

Un capçal entapissat és un clàssic. La pregunta és perquè no donar-li un aire diferent amb el capitoné. Aquest tipus d’entapissat es veu contemporani i minimalista si escollim bé la tela. Textures rústiques com llins i cotons gruixuts queden molt bé. 

Una altra opció per a la decoració del capçal són els quadres i coixins. No és necessari col·locar un capçal de fusta per vestir la paret. Podem aconseguir el mateix resultat decoratiu amb grans coixins disposats verticalment sobre el matalàs, com si fossin un capçal de tela.

També podem jugar amb combinar aquesta solució amb uns quadres, perfectament centrats sobre el llit. 

No podem deixar de banda que el truc dels quadres també ofereix excel·lents resultats per sí mateix, sense necessitat de que hàgim de recórrer als coixins com a capçal. La forma d’aconseguir el millor efecte és penjar els quadres més baixos.

Una altra opció decorativa per al capçal del llit és optar per un disseny alt i a ratlles. Serà suficient amb fer que ens tallin un tauler de DM una mica més ample que el nostre matalàs i d’una alçada aproximada de metre i mig. Devem forrar-lo amb guata o espuma i entapissar-lo després amb tela.

Font: redacció, decorainteriorismo.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

 

TOTES LES NOTÍCIES