Decoració de terrasses

Si  vivim en un edifici de pisos en què al màxim a què podem aspirar per sentir-nos a l’exterior és a una terrassa, convé que aquesta estigui totalment preparada per als moments en els quals l’hàgim d’utilitzar.

Per al millor aprofitament de la terrassa, cal tenir en compte diversos aspectes. El primer és com incideix el sol i el número d’hores que podrem gaudir-ne. També resulta molt important la proximitat a d’altres edificis, a un parc o a una autopista. Depenent del nostre entorn, tant la calor com el soroll que tindrem a la terrassa serà diferent.

El primer que haurem de tenir en compte en la decoració de la terrassa seran els elements que col·locarem perquè ens proporcionin ombra. Aquests elements també faran una eficaç tasca protectora sobre els elements decoratius, així com també aconseguiran fer baixar la temperatura. Dintre de l’àmplia varietat d’accessoris que podem trobar, podríem optar per un element de posar i treure, com pot ser un tendal o un para-sol. Així disposarem de sol o ombra sempre que vulguem.

A les terrasses per a l’estiu cada vegada tenen major pes els mobles per a exterior. Tinguem molt en compte l’espai real amb el qual comptem, ja que això ens ajudarà a realitzar un disseny i distribució adequats.

Font: decorainteriorismo.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat