Decomissen tabac de contraban valorat en 12.600 euros a un veí de la Seu reincident

tabacLa Guàrdia Civil va decomissar aquest dilluns 3.000 paquets de tabac ros de contraban valorats en 12.600 euros a un veí de la Seu d’Urgell reincident. De fet, l’home S.E.S., de 28 anys, ha estat detingut en dues ocasions durant el 2013 per delictes de contraban i denunciat per dues infraccions també relacionades amb el contraban, tot plegat per un valor de 54.700 euros, que sumats al decomís del dilluns fan un total de més de 67.000 euros.

La intervenció de la Guàrdia Civil es va produir el dilluns al matí quan els agents feien tasques de vigilància pels voltants de la carretera LP-4033, i van veure un vehicle Nissan del qual van sospitar que portava gènere de contraban. La Guàrdia Civil va aturar el vehicle al quilòmetre 1,100, al terme municipal de Bellver de Cerdanya, i la inspecció va permetre trobar 3.000 paquets de tabac valorats en 12.600 euros al maleter i els seients de darrere, tapats amb bosses negres.

L’infractor, que portava una perruca per dificultar-ne la identificació, va acreditar ser S.E.S., de 28 anys, nacionalitat espanyola i veí de la Seu d’Urgell. La Guàrdia Civil ha informat que aquest jove ha estat detingut en dues ocasions durant el 2013 (una d’elles relacionada amb l’operació Eixam) i denunciat per dues infraccions també en matèria de contraban. En total, en tot l’any se li han decomissat 15.950 paquets de tabac amb un valor total de més de 67.000 euros.

Per tot plegat, es va aixecar acta de decomís de contraban, i tant la mercaderia com el vehicle, van quedar a disposició de l’administrador de la duana de la Farga de Moles.