Decomissen tabac de contraban provinent d’Andorra a la província de Saragossa amb un valor de més de 34.500 euros

tabacLa Guàrdia Civil ha decomissat aquest dijous 8.250 paquets de tabac ros de contraban procedent d’Andorra a un home de 36 anys, E.C.L. i veí de la Corunya. La mercaderia, valorada en 34.516 euros, va ser decomissada a l’AP2, a l’alçada del peatge d’Alfajarín, al terme municipal de Pina de Ebro (Saragossa). L’home va ser detingut per un presumpte delicte de contraban.

Els agents havien observat als voltants de l’A2, a la circumval·lació de Lleida ciutat, un Renault Megane amb matrícula espanyola, del qual van sospitar perquè circulava amb un excés de pes. Posteriorment, la matinada d’aquest dijous, a l’alçada del peatge d’Alfajarín, es va procedir a la identificació del conductor.

La inspecció al vehicle va permetre trobar 8.250 paquets de tabac de contraban de diverses marques valorats en 34.516 euros. Per aquest motiu, els agents van detenir el conductor per un presumpte delicte de contraban. La Guàrdia Civil també va instruir les diligències que, juntament amb el detingut, van ser posades a disposició del Jutjat de Guàrdia de Saragossa.

TOTES LES NOTÍCIES