Decomissen 1.500 paquets de tabac de contraban a un jove de la Seu

Al  voltant de les 18:30 hores del dia d’ahir, 19 de setembre, efectius de la Guàrdia Civil destinats en la Secció Fiscal de La Seu d’Urgell, que es trobaven realitzant servei pels voltants de la frontera Hispà-Andorrana, es van adonar de la presència en una pista forestal, d’una persona que portava a l’esquena un gran embalum embolicat amb borses d’escombraries de color negre.

Donada la zona en la qual es trobaven i sent una pista procedent d’Andorra, es procedeix a la intercepció de la persona i verificat del la mercaderia que portava, podent-se comprovar que la mateixa era tabac ros sense les precintes reglamentàries.

Comptabilitzades els paquets que es trobaven embolicades en les borses d’escombraries, ascendeixen a un total d’1.500 paquets de diverses marques, valorades totes elles en 7.075 euros.

L’autor és S.G., de 26 anys d’edat i veí de La Seu d’Urgell. Per tal fet es va procedir a estendre acta de comís de Contraban (Llei Orgànica 12/95), quedant dipositat el gènere aprehendido a la disposició de la Duana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.