refugi-illaEl Govern ha decidit declarar desert el concurs per a la construcció del refugi guardat de l’Illa, a la parròquia d’Encamp. Un total de vuit empreses van optar a la licitació, convocada el passat 15 d’octubre, dues de les quals van ser descartades en no complir el requisits tècnics del concurs.

La decisió de declarar-lo desert es basa en que, d’acord amb la Llei de contractació pública, han de ser desestimades les ofertes que tinguin un import superior al 110 per cent del pressupost base de licitació, un import que superen tots els aspirants.

El refugi de l’Illa, ubicat en el mateix edifici actual, completa la xarxa de refugis guardats nacionals juntament amb el de la Borda de Sorteny, obert ara fa un any, i els del Comapedrosa i Juclà. Aquests quatre equipaments han de donar cobertura a l’excursionista que efectuï la volta al país pel sender de Gran Recorregut País (GRP)

2 comentaris

  1. Quina cosa més lletja. Segurament la noció estètica de l’autor va en consonància amb la seva capacitat per elaborar pressupostos. Que de 8 empreses ningú sigui capaç d’assolir el pressupost estimat no és problema de les empreses licitants….
    Espero que la Vall d’Escaldes no es vegi mutilada amb aquesta agressió gratuïta al medi.

    1. Fer ho mes lleig no es posible!! I ser mes incompetent per acceptar el projecte tampoc. Segurament el autor ha treballat gratis i per tant no ha costat res al pais!! En qualsevol cas el problema de fons es que ningu es responsable de res i pitjor encara que la ciutadania no te un canal molt visible per treure el colors als “alegres dilapidadors” dels calers del poble. Prou d’impunitat per als administradors!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada