Debat a l’Alt Urgell sobre els usos turístics dels embassaments i la legislació vigent

Debat a l’Alt Urgell sobre els usos turístics dels embassaments i la legislació vigent en una jornada sobre embassaments que ha inaugurat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha destacat la importància del usos lúdics i turístics al voltant dels embassaments, com l’experiència promoguda pel Consorci Segre-Rialb, i la necessitat que la llei faciliti aquestes activitats que són aportadores de recursos econòmics al territori.

Reñé ha fet aquestes declaracions a la inauguració de la jornada sobre “Els embassaments: afinitat entre la legislació i la creació de producte turístic i esportiu”, que ha comptat amb l’assistència d’un centenar de persones.

“Crec que fòrums com aquest, on hi ha representants del món empresarial, institucional i associatiu, són els més adequats per fer sentir la vostra veu i si s’escau debatre un canvi o evolució de les normes en favor del desenvolupament econòmic respectant l’entorn ambiental”, ha indicat Reñé.

La Diputació de Lleida, a través del departament de Promoció Econòmica, va col·laborar econòmicament amb el Consorci Segre-Rialb per la realització del Pla especial d’urbanisme d’ordenació dels usos i serveis entorn de l’embassament de Rialb.

A la jornada hi ha assistit la presidenta del Consorci Segre Rialp i alcaldessa de Bassella, Cristina Barbens; el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell Jesús Fierro, diferents alcaldes i representants del món empresarial, institucional i associatiu.

Text i foto: Diputació de Lleida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.