smartwearUna de les derives amb més renom cap a les quals és probable que es dirigeixen les NNTT, és clarament la que relaciona vida domèstica i innovació. En aquest camp, si volem delimitar encara més, en els propers anys veurem com vestimenta/accessoris i tecnologia formen un tàndem inesperat.

Aquesta idea es demostra clarament en les presentacions a les quals hem pogut assistir en el marc del MWC. Sony una de les empreses més poderoses del sector ha presentat, en el camp de la tecnologia wearables, la seva experiència anomenada Smartwear.

Dues són les línies en què la firma ha treballat: un producte de maquinari en forma de polsera i una aplicació de programari, trucades SmartBand i Lifelog.

Estem davant de dos prototips que persegueixen la mateixa idea i que ja van ser insinuats durant el CES de Las Vegas. La polsera que funciona connectada mitjançant l’aplicació té múltiples i diverses funcions.

Amb una autonomia de 24 hores i sempre a menys de 10 metres del telèfon, pot servir com a mer control remot del telèfon (per exemple per passar de cançó o augmentar el volum) o fins i tot pot mesurar el somni de l’ usuari per després treure conclusions sobre el descans d’aquest.

Encara que de moment aquest artefacte que està disponible en diversos colors i es comercialitzarà a partir del març, no té massa aplicacions veritablement útils, sens dubte que el futur de les NNTT passa per integrar encara més en el nostre dia a dia

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada