Cal estimar la proposta sènior de creació d’una wiki d’àmbit local, com l’eina necessària per empoderar a una ciutadania mancada de projectes engrescadors, com una idea positiva, pendent de convertir-se en un projecte factible de ser posat en funcionament. 
 
Diferents contactes negatius mantinguts amb diverses entitats, demanant la seva col·laboració, han posat en evidència, el fet de trobar-nos davant d’una idea qualificada com a disruptiva, que tot i generar inicialment dificultats per ser posada en marxa, no exclou però, la seva realització. 
 
Aquesta constatació planteja una aposta inicial, que per donar un primer pas cal recorre a persones, que fora del funcionament normal de la societat, són capaces d’assumir reptes innovadors i creatius, que fa que se les bategin com a frikis, que volen fer una cosa i la fan. Una vegada donat el primer pas, que marca la direcció del camí a seguir, s’amplien molt les possibilitats de participació d’altres entitats o persones.
 
El fet de trobar-nos davant d’una proposta d’àmbit mundial, tot i que poc desenvolupada localment, pot suposar una realització no fàcil, però si possible, que requereix ser donada a conèixer, mitjançant una crida a persones més motivades, inicialment informàtiques, en indrets més favorables, com en els mitjans de comunicació local. 
 
Cal n’oblidar i tenir però en compte, que històricament totes les innovacions i canvis realment importants, comencen a partir d’una petita minoria de gent més agosarada que les fa possibles.(www.portalpremia.net/arxius/wikipremia.pdf)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada