El conseller general i portaveu de Fem PS, David Rios, creu que ara és el moment de treballar per preparar el congrés de l’abril però evitant que les discrepàncies acabin provocant ruptures al PS. Així ho ha manifestat en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA, on ha dit que s’haurà d’analitzar el que ha passat i evitar fer ‘una bola de neu’ que es vagi fent gran i que provoqui una ruptura, que és el que ‘a la gent li preocupa que passi’. En aquest sentit, ha afegit que s’ha d’explicar de cara a l’exterior que ‘això no passarà’.

David Rios considera que cal evitar que les discrepàncies internes del PS acabin en ruptura i s’ha mostrat convençut que s’ha transmetre aquest missatge a la societat. Per això creu que les eleccions internes s’han de veure com una oportunitat per aprofundir en la reflexió, revisar el programa i el funcionament i plantejar ‘un projecte fort de partit i de lideratge’ de cara al 2015.

Rios ha explicat que les posicions entre els dos grups que preparen candidatures no estan tan enfrontades com s’ha volgut fer creure, i ha afegit que des dels mitjans de comunicació s’ha volgut potenciar i que ha pogut semblar ‘una guerra’, quan la preparació de candidatures és un procés normal a les portes d’un congrés. De fet, el portaveu de Fem PS ha deixat clar que prefereix no traspassar certes línies vermelles perquè un cop passat el congrés tots els militants haurien de poder treballar junts.

En aquest sentit, davant la possibilitat que el fet de perdre el congrés impliqui que els militants es donin de baixa, Rios ha assenyalat que aquesta és una decisió individual i un debat que ara ‘no toca’. El que sí que ha volgut deixar clar és que passi el que passi, el grup parlamentari socialdemòcrata farà el que calgui per treballar amb normalitat perquè el país no es pot quedar sense oposició i perquè els consellers generals socialdemòcrates són conscients de la seva funció. En aquesta línia, Rios ha recordat que sigui quin sigui el resultat del congrés, el grup parlamentari continuarà endavant amb iniciatives com la proposició que ha de regular les unions entre persones del mateix sexe.

1 comentari

  1. Al mes d’abril canvieu al nom per FEMVC (Fem volar coloms). Quina banda !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada