David Martí presenta divendres a la Seu d’Urgell “Les dones sàvies de la muntanya”

dones savies

L’escriptor David Martí presenta aquest divendres a la Seu d’Urgell Les dones sàvies de la muntanya, la primera novel·la protagonitzada per trementinaires. L’acte, que tindrà lloc a partir de les 8 del vespre al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i presentarà el també escriptor Isidre Domenjó, està organitzat per “+llibres i més”, dels llibreters urgellencs Xavier Purgimon i Jordi Salvat.

L’obra, editada per Grup 62, va aparèixer fa tot just quinze dies i l’èxit de vendes immediat ha portat ja a una segona edició. L’autor, David Martí, es va donar a conèixer l’any 2010 amb Les bruixes d’Arnes i després va publicar La metgessa de Barcelona i El guerrer adormit, tres novel·les que han obtingut una molt bona acollida, tant per part del públic com de la crítica.

L’acció de la novel·la arrenca a la primera meitat del segle XIX, en plena primera Guerra Carlina, a la vall de la Vansa i Tuixent i porta al lector la fascinant aventura de dues trementinaires, la Dolors i la Sofia, àvia i néta, per tot Catalunya; les seves esperances i les seves pors, l’amistat, l’amor i els perills que afrontaven en el seus viatges.

TOTES LES NOTÍCIES