Grandvalira ha anunciat aquest divendres el relleu al capdavant d’Ensisa. Conrad Blanch, director general de la societat des de fa 23 anys, ha estat substituït pel fins ara director adjunt, David Hidalgo. Blanch (Barcelona, 1950), ha estat nomenat membre del consell d’administració d’Ensisa i director executiu de projectes estratègics, per liderar l’organització de les finals de la Copa del món del 2019 i la construccó de la plataforma esquiable de Soldeu.

El consell d’administració d’Ensisa celebrat el passat 4 de maig va acordar nomenar David Hidalgo, fins ara director adjunt, com a nou director general de la societat, en substitució de Conrad Blanch. Al seu torn, Blanch ha estat nomenat director executiu de projectes estratègics, així com membre del consell d’administració d’Ensisa. Així, liderarà l’organització de les finals de la Copa del món FIS d’esquí alpí 2019, la construcció de la plataforma esquiable i l’aparcament soterrat de Soldeu, i aquells projectes que el consell d’administració consideri oportú encarregar-li.

L’estació ha informat que, amb aquests nomenaments, es dona continuïtat al procés de relleu en la direcció general d’Ensisa iniciat ara fa un any.

David Hidalgo assumeix la direcció general des d’aquest dijous 1 de juny, després de 17 anys a la societat on ha pres part en diverses funcions directives. En la seva trajectòria acadèmica hi consten estudis a IESE (PDG General Management), a ESADE (M.B.A.) i a la Universitat Pompeu Fabra (ADE), entre d’altres.

Quant a l’experiència professional, ha passat per empreses com AVIVA Canadà i Espanya com a director financer, entre d’altres entitats. A més, és professor del màster de gestió esportiva a l’Institut Johan Cruyff (Universitat Autònoma de Barcelona).

Hidalgo esquia des dels 5 anys com a client de l’estació de Soldeu-El Tarter i ha pogut viure de molt a prop l’evolució d’aquesta.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada