David Eudal debuta amb victòria a la pista del Trento (71-82)

Dolomiti Energia Trento vs BC Andorra

El BC Andorra s’ha retrobat amb el triomf aquest dimecres contra el Dolomiti Energia Trento, en l’onzena jornada d’Eurocup. Un gran segon quart ha permès obrir escletxa al marcador i ha servit per dominar el partit fins al final. El millor dels tricolors ha estat Nacho Llovet amb 10 punts i un 18 de valoració.

David Eudal ha debutat com a tècnic del BC Andorra amb una victòria contundent davant el Dolomiti Energia Trento fora de casa. Els tricolors han recuperat sensacions en la seva visita a Itàlia, gràcies a un joc coral i fluid en atac.

El primer quart ha estat molt igualat amb un BC Andorra encara tocat per la destitució d’Ibon Navarro. Els tricolors han patit la manca de ritme ofensiu, tot i que els punts de Mario Nakic han permès situar el 15 a 15.

En el segon quart, l’equip ha obert escletxa combinant el joc interior amb l’encert de tres. Els bons minuts d’Oriol Paulí en la direcció i l’encert de Drew Crawford, autor de 15 punts, han servit per guanyar en efectivitat. Defensivament, els d’Eudal han estat molt sòlids amb un parcial de 16 a 26. Una cistella de Clevin Hannah sobre la botzina ha deixat el 31 a 41 al descans. Amine Noua s’ha retirat per uns marejos quan només havia jugat 3 minuts.

A la represa, l’equip ha mantingut el bon ritme, amb gran Tunde capturant 10 rebots, i ha arribat a situar el +25. Els darrers minuts del tercer quart, l’equip ha baixat el peu de l’accelerador i els italians han deixat el marcador en 50 a 65.

Els d’Eudal han patit en defensa per les transicions ràpides dels locals que han rebaixat la diferència per sota dels 10 punts, amb un parcial de 15 a 6. Tot i això, l’equip s’ha mostrat fort en l’aspecte mental i ha mantingut l’avantatge fins al 71 a 82 final. El millor tricolor ha estat Nacho Llovet amb 10 punts, 6 rebots i un 18 de valoració.

Els tricolors se situen quarts al grup, amb 6 victòries i 4 derrotes. El pròxim partit serà diumenge a la pista del Reial Madrid.