David Claverol Mailhos, nou President de la Fundacio Privada Tutelar d’Andorra.

Aquest matí, en reunió ordinària del Patronat de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra s’ha procedit a la renovació de càrrecs. Així, David Claverol Mailhos ha estat nomenat nou President de l’entitat, en substitució de Joan Carles Rodríguez Miñana, qui ha ostentat la presidència els darrers quatre anys.

La vicepresidència, recau en el Ministre d’Afers Socials, habitatge i voluntariat, Víctor Filloy, nomenat al Patronal pel  Govern. El càrrec de secretari del Patronat l’assumeix Joan Carles Rodriguez Miñana, representant de la Cambra de Notaris, Josep Maria Rossell , Ministre de Justícia i Interior entra al Patronat nomenat també pel Govern d’Andorra , i es mantenen Esther Puigcercós, com a representant de l’Associació de Bancs d’Andorra (Andorrabanking) , Simon Binstead com a representant de la Societat Civil i Carles Areny Delpech com a representant dels cònsols de les set parròquies.

El nou President, David Claverol és el director general de la Fundació Privada Valentí Claverol, i els darrers nou anys , fins a la constitució en Fundació el passat mes de juny, ha estat el representant segon del Bisbat d’Urgell a la junta rectora de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

El nou Patronat , agraeix a Joan Carles Rodríguez Miñana la seva dedicació com a President els darrers quatre anys.