David Aguilar entra als llibre Guinness dels Rècords

David Aguilar, més conegut com a Hand Solo, rebrà diumenge el certificat oficial del llibre Guinness dels Rècords que el reconeix com la primera persona amb un braç prostètic realitzat enterament amb peces de Lego.

David Aguilar ja sortia en l’edició del 2019 del llibre que recull les fites en diferents àmbits de ciutadans de tot el mon. Ara ho podrà fer mostrant el certificat oficial de l’organització que l’acredita com el primer ésser humà que ha elaborat una pròtesi realment funcional amb el joc de construcció. Aquests dies el jove es troba amb l’equip de rodatge del documental que protagonitza “MrHand Solo” que s’està filmant aquests dies a Andorra i que els porta també a Hong-Kong, Barcelona i Dinamarca.

Segons Aguilar, aquest reconeixement li permetrà fer passar el seu missatge que els somnis s’han de perseguir a molta més gent. “Des de petit he estat intentant superar-me cada dia. Ara, tenir una publicació al llibres dels rècords és increïble. Vull que tothom lluiti pels seus somnis”, assegura.

En un primer moment quan des de Londres el van contactar identificant-se com a representant del Llibre Guiness dels Rècords, Aguilar va pensar que es tractava d’una broma. Finalment l’individu en qüestió va resultar ser l’editor en cap de la publicació “CraigGlenday” i diumenge estarà a Andorra per fer el lliurament del certificat oficial de la fita.

TOTES LES NOTÍCIES