Dasha Kapustina destaca la varietat de comerços, restaurants i entreteniments d’Andorra

Durant aquest dimarts i dimecres la model russa Dasha Kapustina visita diversos comerços i establiments del país que s’han sumat a la iniciativa per atraure turistes russos d’alt nivell adquisitiu. Aquest dimarts, després de visitar alguns comerços i gaudir del nou centre termal Inúu, la model s’ha mostrat encantada de poder participar en aquesta campanya de promoció.

La model ha explicat que va decidir sumar-se a aquesta iniciativa per la curiositat que li suscitava conèixer un petit país entre Espanya i França i perquè li agrada viatjar, però també per la confiança que li van donar els promotors de la campanya. Durant la seva estada al Principat assegura que ‘m’estic divertint molt’, i és per això que considera que molts russos s’interessaran per descobrir el Principat. ‘Jo m’he divertit molt, i per tant penso que tothom pot passar-s’ho molt bé aquí’, ha afegit.

Entre els principals atractius del país, Kapustina ha destacat la varietat de comerços, de restaurants i d’entreteniments que ha pogut veure. Ha recordat que als russos els pot atraure molt aquest país perquè ‘hi ha molt bones condicions per esquiar, és un lloc idoni per relaxar-se’ i perquè ‘la temperatura és molt bona, i és un país assolellat’.

L’estada de la model a Andorra durant aquests dos dies serveix per fer el reportatge fotogràfic i audiovisual que s’emetrà a The luxury channel i a diversos mitjans de moda, oci i notícies russos i internacionals. Amb aquesta difusió els promotors de la campanya confien que arribin al Principat més russos d’alt poder adquisitiu.

2 comentaris

  1. Sí, té cara de velocitat.

  2. Trobo que l’Alonso està molt afavorit a la foto

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES