Darrers dies per poder inscriure’s com a voluntari als Jocs Special Olympics

El termini per inscriure’s per a poder fer de voluntari als Jocs Special Olympics, concretament a les proves que tindran lloc a la Seu d’Urgell, encara la seva recta final. Recordem que el darrer dia per formalitzar les peticions de voluntariat és el pròxim 31 de juliol.

Les inscripcions es poden fer directament al formulari en línia que es pot trobar al web del Servei d’Esports http://esports.laseu.cat També es pot fer la inscripció omplint i lliurant la butlleta que es pot trobar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, al Servei d’Esports o a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Totes les persones interessades en fer de voluntari i voluntària, a l’hora d’omplir el formulari, podran fer constar la seva disponibilitat de temps i també escollir en quines tasques volen participar. Les àrees que calen suport són les d’assistència en les competicions esportives; al espais del village i animació; acompanyament de les delegacions foranies; tasques administratives o punts d’informació. Per aquest motiu, tota col·laboració, encara que no sigui durant tots els dies dels jocs, és molt valuosa per l’organització.

Val a dir que fins a dia d’avui hi ha uns 180 voluntaris/àries inscrits. Una xifra important però encara fan falta més persones per tal de cobrir totes les necessitats que un esdeveniment d’aquesta magnitud demana.

Repartiment de tasques 

Una vegada tancat aquest termini, i durant el mes d’agost, es recopilaran les dades de tots els inscrits i es farà el repartiment de tasques en funció de la disponibilitat de dies i les preferències de tasques que hagin exposat els voluntaris en la seva butlleta d’inscripció.

Així, a partir de mitjans de setembre, es convocarà els voluntaris per tal de fer la formació específica a cada lloc assignat. L’objectiu és que tothom sàpiga quina és la seva funció i com desenvolupar-la amb temps suficient.

Cal recordar que els Jocs reuniran 1.498 esportistes catalans; 112 provinents d’altres comunitats autònomes i 140 vinguts de l’estranger. En total, 1.750 participants que vindran acompanyats dels seus entrenadors i familiars. 

TOTES LES NOTÍCIES