Darrers dies per participar al concurs de punts de llibre de les biblioteques comunals d’Encamp

Dissenys de punt de llibre presentats al concurs de les biblioteques d'Encamp l'any 2017
Dissenys de punt de llibre presentats al concurs de les biblioteques d’Encamp l’any 2017. Foto: ARXIU

El Comú d’Encamp encara la recta final de la desena edició del concurs de punts de llibre de les biblioteques comunals, una activitat amb l’objectiu d’oferir un premi a la creació artística entre els residents de la parròquia que tinguin més de 5 anys vinculat amb el servei de biblioteques per seguir fomentant la lectura entre els més petits.

Aquesta és la darrera setmana per presentar els dissenys, ja que el termini finalitza aquest divendres 7 de maig a les 20 hores. Les creacions es poden entregar a qualsevol de les dues biblioteques comunals. Cada participant només pot entregar un sol disseny de creació pròpia i original d’un punt de llibre de temàtica i material lliure. Les mides han de ser de 20 cm (alt) x 5 cm (ample)

AI disseny s’hi haurà d’incloure nom, cognom, edat, categoria i telèfon. Si el material amb el qual està fet el punt de llibre no permet escriure les dades anteriors, es posaran dins un sobre amb el punt de llibre.

Pel que fa a les categories estan distribuïdes de la manera següent: benjamí, de 5 a 6 anys; aleví, de 7 a 10 anys; infantil, d’11 a 14 anys; juvenil de 15 a 17 anys i adults a partir dels 18 anys.

El lliurament de premis es farà el 12 de maig a les 18 hores a la biblioteca d’Encamp i el dia 13 de maig, a la mateixa hora, a la biblioteca del Pas de la Casa. Els guanyadors de cada categoria tindran el punt de llibre imprès i un lot de llibres. Tots els dissenys presentats estaran exposats a les biblioteques comunals.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES