Darrers dies per apuntar-se a les colònies de teatre de L’Animal Escola de Teatre a la Cerdanya

L’Animal Escola de Teatre organitza les seves primeres colònies de teatre adreçades a joves de 13 a 16 anys, que es duran a terme del 20 al 25 d’agost, a la Vall de Ridolaina, ubicada a la comarca de la Cerdanya.

Unes colònies de teatre formatives i lúdiques obertes a tothom en un ambient únic. Una combinació perfecta d’aprenentatge i diversió, compartint, aprenent i creant entre joves, en plena naturalesa.

Unes colònies adreçades als que volen descobrir el teatre i als que ja l’han descobert i volen fer un pas més submergint-se al món del teatre en un ambient diferent. Durant la setmana els joves aprendran les claus de la interpretació, construiran, assajaran i finalment mostraran el resultat de tot el treball realitzat. A més de les activitats formatives en art dramàtic, també faran activitats lúdiques i esportives com ara gimcanes multi aventura (BTT, tir amb arc i escalada), jocs de nit i altres tallers relacionats amb l’espectacle com la construcció de l’escenografia.

L’equip de professors el formen professionals del món de les arts escèniques i monitors de temps de lleure. 

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer fins al 4 de juny a L’Animal Escola de Teatre. www.lanimalescoladeteatre.com

Av. De Les Escoles 31 porta 10, Escaldes-Engordany. +376 845 345 lanimal.escoladeteatre@gmail.com