Darrera trobada del Projecte “Tots som joves, tots som grans” a la Seu

Aquest divendres 14 de juny tindrà lloc la tercera i última trobada del Projecte “Tots som joves, tots som grans” en què alumnes voluntaris de 4t d’ESO del Col•legi La Salle es retrobaran amb els avis de la Llar Sant Josep i la Fundació Sant Hospital. És el segon any que es duu a terme aquest projecte d’aprenentatge-servei que pretén afavorir el desenvolupament cívic, ètic, personal i social dels nostres joves.

En aquesta tercera trobada els alumnes duran a terme activitats en relació a la mobilitat amb cadira de rodes a la Fundació Sant Hospital i activitats esportives a la Llar Sant Josep. A la fi, avis i joves, faran plegats un petit refrigeri com a tancament del projecte.

Totes les entitats col·laboradores, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Pla Educatiu d’Entorn, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Consorci d’Atenció a les Persones seran presents en la cloenda del projecte. Des del Col·legi La Salle, doncs, es valora molt positivament el treball en xarxa que s’ha dut terme durant tot el curs i la participació d’aquestes entitats i institucions.