Darrera sessió per a la gent gran per a conèixer l’app de l’Uclic

Cartell anunciant el taller per a la gent gran per a aprendre a reservar l'Uclic, a Encamp, des del mòbil
Cartell anunciant el taller per a la gent gran per a aprendre a reservar l’Uclic, a Encamp, des del mòbil (Comú d’Encamp)

El Comú d’Encamp està oferint un taller pràctic intergeneracional entre joves i gent gran per a donar a conèixer totes les funcionalitats de l’aplicació mòbil que disposa l’Uclic, el servei de transport a la demanda d’Encamp.

Durant l’activitat, els usuaris de l’Espai Jove de la parròquia ensenyen a la gent gran a utilitzar la plataforma mostrant-los les diferents possibilitats que permet, com la reserva en línia, que es pot fer de forma directa des del mòbil.

La iniciativa pretén facilitar l’accés tant del servei com de l’aplicació a tots els ciutadans i, alhora, fomentar una activitat conjunta entre els dos col·lectius fent que convisquin i comparteixin impressions.

El taller és gratuït i ha comptat amb un total de tres sessions. La darrera d’aquestes és la del dimecres, 31 de maig. Es farà, a les 15 hores, al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp. Les places són limitades, per tant, cal fer inscripció prèvia a La Valireta o trucant al 731 670.

TOTES LES NOTÍCIES