Darrer dia per a demanar ajuts per a persones en situació d’atur o ERTO a la Seu

Ajuts a la Seu d'Urgell
Ajuts a la Seu d’Urgell

Demà, dijous 20 d’agost, és el darrer dia per a demanar un ajut per a urgellencs que es trobin a l’atur o en situació d’ERTO a conseqüència de l’estat d’alarma decretat per la crisi sanitària de la Covid-19. La convocatòria es va obrir el dia 20 de juliol i, fins al moment, un centenar de persones ha formalitzat la sol·licitud per tal d’obtenir l’ajut.

Cal remarcar que aquest ajut s’estableix en forma de targetes-moneder que es podran utilitzar només en comerços de la Seu d’Urgell. La mesura beneficia, per un costat, a les persones de la ciutat que han vist alterada la seva situació laboral a causa de la pandèmia, alhora, es contribueix a dinamitzar l’economia local.

Els ajuts estan adreçats a persones empadronades a la Seu d’Urgell i s’estableixen els següents imports:

–       Persones que s’hagin quedat a l’atur i no rebin cap prestació: l’ajut serà de 400 €.

–       Persones que s’hagin quedat a l’atur i rebin una prestació d’atur: l’ajut serà de 250 €.

–       Persones que treballin a empreses de la ciutat o comarca i hagin patit un ERTO: l’ajut serà de 100 €.

Per tal de sol·licitar l’ajut cal omplir el formulari telemàtic disponible al web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell:

http://www.laseu.cat/viure-a-la-seu/promocio-economica-fires-i-mercats/ajuts-i-subvencions/sol-licitud-dajuts-per-a-persones-en-situacio-datur-o-ertos-i-per-a-reavitalitzar-el-consum-local-afectat-per-la-crisi-de-la-covid19/sol-licitud-de-lajud-per-a-persones-en-situacio-datur-o-ertos-i-per-a-reavitalitzar-el-consum-local-afectat-per-la-crisi-de-la-covid19

Amb la sol·licitud cal adjuntar una digitalització del document d’identificació i el document justificatiu d’acomiadament, d’acabament de contracte o d’ERTO.

TOTES LES NOTÍCIES