Damas Nunes serà traslladat com ambaixador a Teheran

El fins ara ambaixador portuguès a Andorra, Mario Damas Nunes, serà traslladat a Teheran per continuar representant el seu país. Tal com informa l’Agència Lusa, aquest canvi va ser proposat pel ministre d’Afers Estrangers portuguès, Paulo Puertas, i aprovat pel president de la República, juntament amb la resta de canvis d’ambaixadors que també seran traslladats. Aquest mateix dimarts s’han enviat les demandes de plàcet perquè els països on aniran els nous ambaixadors acceptin la decisió. La noticia coincideix amb el tancament al públic de l’ambaixada i el consolat portuguesos a Andorra, aquest mateix dimarts.

El govern portuguès ha anunciat el canvi d’ubicació de diversos ambaixadors el fins ara representant de Portugal a Andorra, Mario Damas Nunes, serà traslladar a la ciutat de Teheran. Aquest mateix dimarts han estat trameses les demandes de plàcets als països on es produiran els canvis.

L’Agència Lusa també informa que amb els canvis proposats s’ha volgut donar lloc a una nova generació de diplomàtiques ‘ja que la mitjana d’edat baixa de 62 a 52 anys’ i duplica el nombre de dones, passant de cinc a deu.

Aquesta noticia coincideix amb el tancament al públic de l’ambaixada i el consolat portuguesos d’Andorra, que tal com informa la Ràdio i Televisió d’Andorra, ha tingut lloc aquest dimarts després de dotze anys de representació diplomàtica al Principat. La d’Andorra és una de les set ambaixades que el govern de Portugal ha decidit tancar arreu d’Europa i Àfrica.

1 comentari

  1. Els iranians estaran contents…… i nosaltres també.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.