DA sotmetrà a referèndum l’Acord d’Associació amb la Unió Europea

da massana

Els candidats de la parroquial de la Massana, Olga Gelabert i David Montané, acompanyats del líder de la parroquial de Sant Julià de Lòria, Gilbert Saboya, han exposat aquest dimarts les propostes de DA per seguir avançant en l’Acostament amb la Unió Europea i l’obertura econòmica.

Gilbert Saboya ha assegurat que la intenció dels demòcrates és seguir avançant en l’Acord d’Associació amb la Unió Europea mantenint les especificitats del país i sotmetre’l a referèndum. Saboya ha afirmat que quedaran fora de l’acord les especificitats d’Andorra, com l’acord duaner que regula els productes agrícoles i el sistema migratori de quotes. Saboya també ha recordat que la Unió Europea no té competència fiscal per apujar els impostos andorrans i que el procés d’acostament a Europa es va iniciar el 2005.

El candidat massanec, David Montané, s’ha mostrat convençut de la necessitat d’accedir al mercat interior europeu. A més, ha declarat que l’obertura econòmica s’ha revertit amb la inversió de més de 260 milions d’euros, dels quals 60 ja s’han executat i amb la creació de 420 nous llocs de treball. Els candidats de la Massana han fet evident que l’obertura de l’economia també arriba a la parròquia amb una visita a una empresa constructora d’ambulàncies i una de fàbrica de peces per a torns.

(Text i foto: DA)

1 comentari

  1. ¿ara? Es nota que esteu desesperats. Oiiiii que perdereu les eleccions!!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES