DA presenta per a Sant Julià una alternativa “real i responsable”

da sant julia

Els candidats de Sant Julià de Lòria, Gilbert Saboya i Carolina Puig, acompanyats dels membres de la llista parroquial i del candidat a la nacional, Ladislau Baró, han fet aquest dijous una presentació de la candidatura davant els mitjans de comunicació.

Saboya ha manifestat que la candidatura aporta una alternativa real i responsable envers les altres opcions. Els candidats han recordat que és el primer cop que Demòcrates per Andorra es presenta en solitari a Sant Julià amb voluntat de guanyar i defensar un projecte reformista. Saboya ha afirmat que la participació de Baró a la llista nacional, de Pere Altimir a la parroquial i d’ell mateix, denota la voluntat continuista que ha de permetre consolidar el projecte per poder continuar avançant cap a un futur esperançador. Els candidats demòcrates han manifestat que durant la darrera legislatura DA han defensat la parròquia laurediana amb projectes com convertir l’antic Hotel Glòria en un espai per a la gent gran i el jovent, una inversió considerable destinada a Naturlandia i en la remodelació del centre d’atenció primària.

El candidat demòcrata ha definit la candidatura com una llista plural que representa els diversos sectors socials, com el món empresarial, associatiu i educatiu.

(Text i foto: DA)

TOTES LES NOTÍCIES