DA2

Els càrrecs electes de Demòcrates per Andorra, en representació de tots els membres de DA, han mostrat l’“absolut suport” a la tasca que està fent el Govern i que continuarà desenvolupant durant les properes setmanes.

Els futurs consellers han defensat que el camí a seguir és el de la transparència i la confiança que estan demostrant i transmetent l’Executiu i les altres institucions de l’Estat.

Els membres electes de DA han declarat que aquesta confiança s’ha de transmetre a la ciutadania, als treballadors de BPA i als clients de l’entitat bancària, així com a tot el sector financer del país. En aquest sentit, Ladislau Baró ha recordat que “l’únic camí que pot seguir Andorra és el de la transparència i la responsabilitat que defuig l’opacitat, emprès durant la darrera legislatura”. Els càrrecs electes de Demòcrates per Andorra han manifestat que Andorra sempre ha estat compromesa amb la bona conducta i l’ètica del sector financer. Fa 35 anys ja es va impulsar un codi ètic contra el blanqueig de capitals, i a més s’ha recordat que Andorra ha adaptat les legislacions als estàndards marcats pels organismes internacionals com l’OCDE i el Moneyval.

Els demòcrates elegits han indicat que el país no pot defallir i que la seva ciutadania ha de saber defensar-se, donant suport a la ràpida actuació del Govern tal com ho han fet altres institucions com el mateix Govern dels Estats Units d’Amèrica.

 Els càrrecs electes demòcrates han assegurat que Andorra té un gran potencial i un gran futur pel qual es fa necessari mantenir la cohesió. Una unió que, segons els demòcrates, sempre ha estat present en les situacions difícils que ha viscut Andorra permetent sortir reforçats com a poble i com a Estat. Els electes de DA s’han mostrat convençuts que des de les institucions, des dels partits i la ciutadania s’ha de defensar Andorra i s’ha de donar suport a l’actuació responsable de l’Executiu per demostrar que som un exemple a seguir.

Els futurs consellers de Demòcrates per Andorra s’han solidaritzat i feliciten els treballadors de l’entitat bancària andorrana, que estan garantint el bon funcionament del banc i lluiten dia a dia per mantenir l’estabilitat i la reputació de la plaça financera andorrana.

(Text: DA)

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada