DA lamenta la defunció del company Martí Salvans Abetlla

Els membres Demòcrates s’han afegit al dolor de la família i amics i han expressat el seu més sincer condol. “En aquests moments difícils ens agradaria destacar la seva generositat, humilitat i vocació de servei, a més de la vàlua personal i professional que ha caracteritzat la trajectòria del Martí”, afirma DA en un comunicat.

A nivell polític, va concórrer el 1979 a les eleccions comunals d’Escaldes-Engordany, mentre que del 2003 fins al 2007, va ser conseller comunal de l’oposició al Comú de  Canillo. Des del 2011, era conseller general pel Grup Parlamentari Demòcrata. De la seva trajectòria professional destaquem els anys de docència com a professor de ciències físiques al Lycée Comte de Foix i el seu pas per l’empresa privada i pública (FEDA).

Va ser al llarg de la vida una persona inquieta, molt curosa del llegat històric i del respecte als costums i tradicions del nostre país; gran amant de la natura i coneixedor de totes les meravelles que alberguen les nostres muntanyes, i ha estat l’autor de diverses obres sobre tradicions i història d’Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES