DA dóna ple suport a Mateu i “lamenta que el PS es perdi en atacs personals”

Demòcrates per Andorra ha emès un comunicat on indica que  que ni el president del partit, Antoni Martí, ni el secretari general, Carles Torralba, ni cap altre membre de l’executiva de la formació no adoptarà cap tipus de mesura per forçar la dimissió de la consellera general Meritxell Mateu, tal i com demana el Partit Socialdemòcrata.

Aií mateix, afegeix la nota de DA “Tots els òrgans del partit estan molt satisfets amb l’excel•lent tasca de Mateu com a consellera general i no veuen cap relació entre la sentència del Tribunal Superior que retira a Mateu l’estatut de funcionària, decisió que ja va acatar en el seu dia, i la seva condició de consellera general, escollida per sufragi directe i majoritari amb un 54% dels vots a la circumscripció d’Ordino.

Martí ha recordat que el Govern s’ha limitat, en aquest assumpte, a seguir el procediment normal i a no interferir en la tramitació del recurs que l’actual consellera general de DA havia interposat contra la sentència de primera instància. Ni el president ni cap altre membre de l’executiva de DA consideren que la sentència del Tribunal Superior sigui un obstacle perquè Mateu continuï desenvolupant les seves funcions de consellera general amb la diligència i l’esperit de servei públic amb què ho ha fet fins ara. Des del partit es considera que el compromís de Mateu amb els electors d’Ordino fa encara més necessària la seva permanència en el càrrec de consellera general.

El secretari general de DA, Carles Torralba, lamenta, d’altra banda, que el Partit Socialdemòcrata focalitzi la seva tasca d’oposició en persones concretes i atacs personals i espera que a partir d’ara se centri en fer aportacions constructives a les grans reformes estructurals que Andorra necessita amb urgència. Unes reformes en les quals la participació activa i en positiu del Grup Parlamentari Demòcrata en general i de la consellera Mateu en particular està essent decisiva.

DA continuarà donant suport al Govern i al Grup parlamentari en els reformes per dissenyar un nou model de creixement econòmic per a Andorra. La consellera Meritxell Mateu, així com la resta de membres del Govern i del Grup Parlamentari, compta amb tot el suport de la formació, des dels càrrecs executius fins a la militància de base.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.