DA d’Escaldes vol obrir el Comitè Parroquial a totes les sensibilitats del partit

Demòcrates per Andorra d’Escaldes-Engordany ha escollit aquest dimarts una part de l’òrgan de govern del Comitè Parroquial a l’espera d’elegir el conjunt del Comitè en un procés d’inclusió de totes les corrents del partit. La intenció dels membres de DA és que s’obri el partit a una nova generació de polítics per tal d’aportar idees innovadores i regeneradores. La reunió del Comitè ha congregat més 55 persones que han permès indicar Joaquim Tomás com a enllaç amb l’Executiva Nacional, i també s’han nomenat tres representants de les institucions: Toni Martí, Sílvia Calvó i Trini Marín seran els representants del Govern, el Consell General i el Comú respectivament.

L’acte d’aquest dimarts ha servit per impulsar el procés de constitució del Comitè Parroquial, un procés que vol respectar totes les tendències que hi ha dins de Demòcrates per Andorra i donar valor a la cohesió i la inclusió, ja que tot i que els estatuts només estableixen que es nomeni un president i un secretari, es vol crear un consell tan ampli com sigui necessari per tal d’obrir el Comitè a totes les persones que ho desitgin.

En la pròxima reunió, es ratificaran les persones que desitgin vincular-se al Comitè Parroquial. L’òrgan executiu que sorgeixi de la pròxima reunió serà l’encarregat de conformar el calendari de reunions i les tasques a desenvolupar per seguir treballant en vista a la celebració d’un congrés del partit per tal de marcar les línies polítiques de la formació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *