DA de Sant Julià no veu bé que UL designi dos consellers a ple temps

El Comitè Parroquial de Demòcrates per Andorra a Sant Julià de Lòria s’ha reunit aquest dijous al vespre a la seu del partit. Tal com ha explicat el portaveu del comitè, Artur Homs, l’objectiu era tractar temes com la designació de dos consellers de Comú d’Unió Laurediana a ple temps, la modificació de la Llei electoral per fer-la més proporcional i l’estat del projecte de la Rabassa.

El fet que Unió Laurediana vulgui designar dos consellers de Comú a ple temps no ha estat ben rebut pels membres del Comitè Parroquial de Demòcrates per Andorra. El responsable de noves incorporacions del comitè, Joan Vidal, ha indicat que ‘com que hem anat junts a les eleccions volem parlar del tema’, ja que des de DA es va dir que ‘es miraria que no hi hagués consellers a ple temps, i tots els comuns menys Sant Julià de Lòria ho han fet així. Vidal ha volgut deixar clar que els dos consellers que estaran a ple temps són d’UL i que la seva demanda no és que un d’ells sigui de DA, sinó que no n’hi hagi.

Un altre tema que s’ha tractat durant la reunió d’aquest dijous és la proposta d’impulsar la modificació de la llei electoral. La idea és comentar-ho amb el Comitè Parroquial i fer-ho extensiu a la resta de comitès per poder-ho impulsar de manera conjunta, a través dels consellers generals de DA. Encara no s’ha definit quina modificació es vol fer, però el portaveu del comitè, Artur Homs, assegura que la idea és fer-la més proporcional i que el que voten els ciutadans es vegi reflectit en la composició del Comú.

Pel que fa al projecte de la Rabassa, la idea és que els membres del Comitè n’estiguin informats, ja que ‘com és un tema que sempre a portat UL, potser no n’estem tan informats’. Així la voluntat és poder apropar el projecte als ciutadans i poder-hi fer aportacions.

El Comitè Parroquial està presidit per Josep Duró, i en formen part també la secretaria, Francesca Barbero, el responsables de noves incorporacions, Joan Vidal i el portaveu, Artur Homs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *