DA d’Andorra la Vella escollirà el president i el secretari del consell parroquial al gener

El comitè local de Demòcrates per Andorra d’Andorra la Vella ha acordat escollir el consell parroquial el pròxim 16 de gener. A la reunió que es mantindrà aquell dia, es nomenaran els càrrecs de president i de secretari del consell parroquial. Els postulants als respectius càrrecs tenen temps fins al 10 de gener per a presentar la seva candidatura a la secretaria del partit. Els consells parroquials són, juntament amb el congrés i el comitè executiu, els òrgans del partit que estipulen els estatuts de DA.

El comitè parroquial de DA d’Andorra la Vella ha acordat, en una reunió celebrada el 22 de desembre, escollir els membres del consell parroquial el pròxim dilluns 16 de gener. Tal com marquen els estatuts del partit, els consells parroquials han d’estar formats per un president, un secretari, i els càrrecs que consideri convenients. En aquest cas, s’ha acordat nomenar el càrrec de president i de secretari, i els candidats poden postular-se fins el 10 de gener.

D’acord amb els estatuts, als consells parroquials els correspon elegir el representant i el seu suplent al comitè executiu, tot i que ja es van escollir al congrés constituent del 29 de setembre i que en el cas de la capital va recaure en la figura de Robert Cassany. També és potestat del consell parroquial elegir els candidats del partit per a les eleccions comunals i la llista territorial de les eleccions generals, i el debat i la discussió de les polítiques comunals en cada parròquia i l’assumpció de decisions en aquest àmbit, que han de ser comunicades al comitè executiu. Aquestes decisions, però, seran nul·les quan siguin contràries a decisions preses pel congrés o pel comitè executiu.

Els consells parroquials de DA poden prendre acords vàlids quan l’assistència a les reunions sigui com a mínim de cinc persones, i el mandat dels membres dels consells parroquials té una durada de dos anys amb possibilitat de ser reelegits per a altres mandats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.