Demòcrates per Andorra condemna l’atemptat terrorista contra la redacció de la revista Charlie Hebdo que aquest dimecres ha suposat l’assassinat de nombroses persones a París. Es tracta d’un acte de barbàrie que no tan sols representa un atac a la llibertat d’expressió, sinó que topa de ple amb els propis fonaments de la democràcia.

Per aquest motiu, des de Demòcrates per Andorra ens solidaritzem amb les víctimes de l’atac i també donem suport a la lluita de les institucions franceses en favor de la llibertat i els valors democràtics.

Davant atacs com aquest defensem una actuació amb determinació i amb normalitat democràtica, perquè els terroristes no puguin obtenir cap dels seus objectius: ni infondre la por entre la població ni fer aparèixer extremismes en sentit contrari que els retroalimentin.

Condemna sense pal·liatius de l’atemptat, solidaritat i proximitat amb les víctimes i els seus familiars i defensa sense fissures dels drets fonamentals i dels valors democràtics. Aquesta és la resposta al tomb de la qual ens hauríem d’agrupar tots aquells que creiem en la llibertat.

Text: DA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada