Demòcrates per Andorra (DA) ha mostrat el seu suport envers l’acció ràpida i eficient del Govern per la gestió de l’afer BPA. El partit ha reiterat que la tasca duta a terme per l’Executiu per resoldre la situació i normalitzar-la el més aviat possible ha estat la correcta. El secretari general de DA, Carles Torralba, ha indicat que la intervenció de l’entitat bancària va ser una acció responsable i necessària per evitar el concurs de creditors i la fallida del banc per manca de liquiditat.

Des de DA s’ha destacat que els darrers nomenaments per part de l’INAF i del Govern, per poder crear la nova Agència Estatal de Reestructuració d’Entitats Bancàries (AREB), asseguren poder continuar treballant amb fermesa i responsabilitat. El partit ha felicitat el Govern i el grup parlamentari demòcrata per avalar un text que permet crear el marc jurídic necessari per obrir noves vies de solució. Els membres de Demòcrates per Andorra han manifestat que accions com aquesta permeten garantir l’estabilitat de la plaça financera andorrana, alhora que Andorra genera confiança internacional.

Demòcrates per Andorra ha recordat que la solució passa per seguir treballant en la línia empresa durant els darrers anys, en què Andorra s’ha compromès amb la transparència i la col·laboració amb organismes internacionals.

Des de DA, també s’ha volgut fer referència a la gran tasca que estan fent el conjunt de treballadors de totes les entitats bancàries per normalitzar la situació financera.

 (Text: DA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada