consellEl grup parlamentari de DA ha decidit deixar en suspens el debat de les esmenes del grup socialdemòcrata i del grup mixt sobre la partida d’un milió d’euros dedicada a una infraestructura turística sense definir. Miquel Aleix, conseller general demòcrata, ha explicat que la existència d’aquesta partida ha generat ‘dubtes’ en el sí del grup parlamentari i han decidit congelar el debat de l’esmena en la Comissió de Finances i Pressupost ‘fins que no hi hagi més precisions i saber per quins motius’ es destina un milió d’euros a una infrasestructura turística sense definir. Miquel Aleix ha fet aquestes declaracions en el marc d’una tertúlia amb la consellera socialdemòcrata Mariona Gonzàlez al programa Parlem-ne de Cope-AD Ràdio.

Tant el grup socialdemòcrata com el grup mixt havien presentat esmenes a aquesta partida pressupostària que havien qualificat d’indefinida. El PS apostava en l’esmena per destinar els diners al projecte d’una estació d’autobusos, i el mixt es carregava la partida directament. DA no havia fet cap esmena al respecte.

El grup parlaemntari demòcrata, però, va decidir dimarts ajornar el debat d’aquesta esmena fins que no rebés explicacions per part del Govern. Ho ha manifestat el conseller Miquel Aleix dient que ‘hi ha dubtes que hi hagi una partida sense saber a què va destinada’ i la deixen en suspens ‘fins que no hi hagi més precisions i per quin motiu es va fer d’aquesta manera’.

Aleix ha afegit que ‘si volem ser curosos, un milió d’euros és una quantitat important, i val la pena que quedi clar a què va destinat’. A més, el conseller demòcrata creu que si el Govern encara no sap ara a què va destinat el milió d’euros, quan ja ho sàpiga pot acudir al ‘crèdit extraordinari i també pot tenir la mateixa facultat de disposar dels diners i queda més clar per tothom’.

Per la seva banda, la consellera socialdemòcrata, Mariona Gonzàlez, ha dit que sentaria ‘un mal precedent que s’acceptés una partida sense saber a què va destinada’ i ha considerat que ‘seria una burla als conselelrs’. A l’igual que Aleix, creu que ‘quedaria tot més clar’ en el marc d’un debat d’un crèdit extraordinari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada