Amics de la Sardana de la Seu d’Urgell organitza novament enguany un curset per aprendre a ballar sardanes. L’activitat és apta per a totes les edats, a partir dels 7 anys, i es farà al llarg del mes de juny al pati de la Biblioteca Sant Agustí.

Les classes es faran els dimarts i divendres, de les 9 a les 10 de la nit. El preu d’inscripció és de 16 euros. Per als socis d’Amics de la Sardana, és gratuït. Les inscripcions es tramitaran al llarg dels propers dies, de l’1 al 5 de juny, tot i que també se n’admetran per als qui s’hi vulguin incorporar més endavant. El curset començarà dimarts vinent, dia 5. Se’n pot demanar més informació al correu 

Mentrestant, Amics de la Sardana ja ha presentat la seva agenda de ballades i audicions amb cobla. L’horari de totes les audicions de juny, juliol i agost serà a les 8 del vespre. La primera trobada de la temporada serà la setmana vinent, el 10 de juny a la plaça Joan Sansa, amb la Jovenívola d’Agramunt. Amb la mateixa cobla, el 17 de juny se celebrarà la Diada Universal de la Sardana, a la plaça de Catalunya, amb la sardana seleccionada d’enguany: Festeig, de Ricard Viladesau.

Al juliol hi haurà un total de sis ballades. Totes seran de set tirades; i les tres primeres, a càrrec de la Cobla Ciutat de Solsona: l’1 de juliola la plaça de les Monges, el dia 7 (Sant Ot) davant de la Catedral, i el dia 8 al Pati Palau. El 15 de juliol l’audició serà a la plaça del Camp del Codina (amb la Jovenívola d’Agramunt), el dia 22 a la plaça de les Monges (Cobla Ciutat de Berga) i el dia 29 al Camp del Codina (Vents de Riella).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada