Coll de Nargó, que forma part del Geoparc de la Conca de Tremp-Montsec, acull des d’aquest dilluns, 16 de juliol, i fins dissabte, dia 21, un curs pràctic de geologia organitzat pel Col·legi de Llicenciats i Doctors de Catalunya. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament nargoní i el suport del museu Dinosfera.

La proposta formativa treballa d’una manera pràctica i en sortides de camp aspectes tant diversos com la identificació de minerals, roques i fòssils, així com la interpretació de mapes geològics, a més de la identificació i la interpretació de la geomorfologia i tectònica de l´entorn.

El professorat que imparteix el curs és de la zona del Geoparc de la Catalunya Central i del Geoparc Conca de Trempc-Montsec. Destaquen dos experts de l´EPSEM – Manresa i una professora de Solsona, de l’equip d’impulsors del Parc Geològic i Miner del Solsonès.

Visites a Dinosfera

En un altre ordre de coses, cal destacar que fins al 10 de setembre tots els dissabtes i diumenges a les 11 del matí es fan visites guiades al museu Dinosfera i els jaciments de Coll de Nargó. La reserva es pot fer al telèfon 636 41 76 78. A més a més, fins a l’11 de setembre, en horari d’obertura de l’espai museístic, els visitants poden veure una restauració en directe. Es tracta d’una activitat gratuïta, inclosa en l’entrada al museu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada