networkingL’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha organitzat per aquest divendres, 31 de gener, a les quatre de la tarda, al CETAP (telecentre) de la Seu d’Urgell la xerrada Networking i gestió de contactes. Conèixer una nova eina i aprendre a utilitzar-la a la xarxa i a les relacions entre persones. La sessió anirà a càrrec de l’Escola de l’Esplai de Lleida-Fundació Verge Blanca, i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Lleida.

Aquesta xerrada s’adreça als i les joves que participen en el programa A l’Alt Urgell també pots començar i a totes aquelles persones emprenedores que vulguin conèixer una nova eina de comunicació i aprendre a utilitzar-la, tant a la xarxa com en les relacions entre les persones.

Respecte a la xerrada, la regidora i el conseller de Joventut de l’Ajuntament urgellenc i del Consell Comarcal, Meritxell Planes i Ricard Pérez, respectivament, han manifestat que “s’emmarca en un cicle de xerrades per promoure l’emprenedoria, el treball actiu, les relacions socials i l’autoestima i que s’estan portant a terme en diferents municipis de la comarca amb l’objectiu que els i les joves del territori també tinguin les eines i la formació necessàries en aquest àmbit”.

En aquesta sessió s’abordaran temes com la participació en grups, el coneixement d’un mateix, aprendre a ser sintètic i el domini de la comunicació no verbal.

La xerrada és oberta a tothom i és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada