Curs de Cycling Röom Andorra

cyclingFormació amb un programa executat en dues jornades, que es desenvoluparà els 29 i 30 de març de les 09.00 a les 20.00 hores i de les 09.00 a les 15.00 hores, al Centre Esportiu dels Serradells.

El Comú d’Andorra la Vella, en qualitat de col·laborador amb l’organització, ha volgut facilitar les instal·lacions i el material necessari per desenvolupar les jornades i que els participants disposin dels recursos per realitzar tant la part teòrica en vàries sales com la cessió de diverses bicicletes per a la pràctica.

La formació consta de 14 mòduls i apartats, que permetran aplicar i aprendre les tècniques d’aquest engrescador sistema de modalitat de ciclisme indoor, desenvolupat per L’Empresa Cycling Röom.

A la formació hi intervindran 5 formadors, dels quals cal destacar el seu representant a Andorra L’Àlex Payan, amb un llarg bagatge i experiència i que, alhora, també es instructor de Cycling de 9Fitness Serradells. També es comptarà amb la participació activa de Fran Esfera, qui va fundar i promocionar la pràctica del Cycling Röom.

El Departament d’Esports es felicita de la consecució d’aquesta iniciativa que permetrà als professionals del fitness del país de poder seguir complementant la seva formació.

El sector de l’activitat física i de la salut, les classes dirigides i el fitness en general experimenta canvis importants i evoluciona a grans passos per fer mes atractius, tant el fet de l’activitat esportiva com l’experiència dels usuaris finals. L’exigència del mercat, amb la gran varietat d’ofertes en classes dirigides, fa que aquesta formació específica sigui un complement a tenir en compte per a qualsevol professional i a animar-lo a continuar en la seva formació contínua.