Curs de cuina japonesa a Sant Julià

Els propers dimarts 24 i dimecres 25 de gener a l’Espai Cuina de l’Escola d’Art del Centre cultural i de congressos lauredià, s’organitza el curs de Cuina Japonesa.

És sorprenent com la tempura o el sushi s’han convertit en unes de las preparacions més conegudes del món i uns dels plats clau a les cuines dels restaurants més prestigiosos.

La cuina Japonesa fresca, sana, baixa en greixos i molt agradable tant a la vista com al paladar arriba a l’Espai Cuina de l’Escola d’Art de Sant Julià de la mà de Juan Carlos Valladares.

Sushi, tempura, yakitori, boletes d’arròs, delícies de la cuina japonesa, plats freds i calents, aperitius o postres. Descobreix els propers 24 i 25 de gener tots els secrets de la cuina japonesa.

El curs consta de 2 dies un dels quals tindrà lloc el taller de Sushi on cada alumne aprendrà a realitzar les diferents peces de formes i gustos variats. Cal que els alumnes portin el seu davantal i estiguin a punt per embrutar-se les mans.

El curs s’ofereix en dos horaris; al matí de 10 h a 12 h o bé a la nit de 20 h a 22 h.

El preu és de 60 € per persona degustació inclosa.

Les inscripcions són obertes i podeu fer la vostra al telèfon 744044 o per correu electrònic a: escoladart@comusantjulia.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *