L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha organitzat dins l’Agenda Jove d’Estiu un curs bàsic de cuina adreçats a nois i noies a partir de 14 anys. L’objectiu d’aquest curs és que quan els i les joves marxin a estudiar a fora se sàpiguen cuinar plats bàsics.

El curs anirà a càrrec d’Espora Events Restauració i Catering, amb el cuiner Cristian Tomé, i de l’Hotel Dom-resaturant La Vall d’Organyà, amb la cuinera Raquel Martins.

Aquesta formació culinària tindrà lloc el dimarts 8, dimecres 9 i dijous 10 d’agost, de les 17.30 a les 19.30 hores, al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, manifesta que “aquest curs representa una oportunitat per formar-se i aprendre nocions bàsiques de cuina”. “La formació pot ser útil de cara al dia a dia, i fins i tot, potser a algú altre li desperta el seu interès pel món culinari i en surt algun cuiner o cuinera”, remarca Iscla.   

Per prendre part en aquest curs cal fer inscripció prèvia a l’Oficina Jove. El curs costa 15 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada